fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Educació en valors
Els programes educatius Abraça els teus valors i Atura’t a pensar, adreçat a alumnes de Primària i Secundària, van sorgir el 1998 com a resposta a la nostra preocupació per la infància vulnerable.

Considerem que si els nens reflexionen sobre valors humans essencials i comparteixen les seves idees amb els seus pares i professors, estarem dotant-los d’eines de supervivència personal i de relació interpersonal i social i contribuint a formar ciutadans responsables i disposats a construir una societat més justa, on no tingui cabuda la marginació infantil.

Des de l’inici d’aquests programes (1998), emmarcats als Plans Estratègics de l’organització, s’han tractat nombrosos valors: la solidaritat, la intel·ligència emocional, la tolerància, la participació la responsabilitat, l’esforç, la prudència i l’audàcia o la solidaritat, adreçats a promoure la convivència pacífica i a evitar el conflicte, especialment l’assetjament escolar. Estimem que han participat a la formació en valors i en creixement personal al voltant de 40.000 escoles i instituts i cinc milions de nens i adolescents que han treballat i reflexionat amb ells. Ambdós programes són totalment gratuïts i els podeu trobar a l’espai educatiu del web d’Aldeas Infantiles SOS.