fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Més de 200.000 escolars participen en el nostre programa d'Educació en Valors
Educa en valors
Els programes educatius Abraça els teus valors i Atura’t a pensar, adreçat a alumnes de Primària i Secundària, van sorgir el 1998 com a resposta a la nostra preocupació per la infància vulnerable.
  • Text Hover
Considerem que si els nens reflexionen sobre valors humans essencials i comparteixen les seves idees amb els seus pares i professors, estarem dotant-los d’eines de supervivència personal i de relació interpersonal i social i contribuint a formar ciutadans responsables i disposats a construir una societat més justa, on no tingui cabuda la marginació infantil.
  • Descarrega els materials del curs 2023-2024
El nostre material és exclusivament en format digital, perquè cada vegada sou més els qui utilitzeu les pissarres digitals i necessiteu seleccionar molt bé què imprimir i què no.

Amb aquest material tindreu a un clic 30 tutories i tots els enllaços que complementen el material, de forma molt intuïtiva. També podeu descarregar-vos el mateix material, en format PDF, des de l'hemeroteca. Allí trobareu també el pòster-calendari del programa.

Ambdós programes són totalment gratuïts i els podeu trobar a l’espai educatiu del web d’Aldeas Infantiles SOS.
Des de l’inici d’aquests programes (1998), emmarcats als
Plans Estratègics de l’organització, s’han tractat nombrosos valors, adreçats a promoure la convivència pacífica i a evitar el conflicte, especialment l’assetjament escolar.

Estimem que han participat a la formació en valors i en creixement personal al voltant de 40.000 escoles i instituts i cinc milions de nens i adolescents que han treballat i reflexionat amb ells. 
Solidaritat
Responsabilitat
Intel·ligència emocional
Esforç
Tolerància
Prudència
Participació
Audàcia