fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Emergència Marroc
Els nens i les nenes vulnerables lo primer
Hem posat en marxa un programa de resposta a emergències per a abordar les necessitats de les famílies i dels nens i nenes afectats pel terratrèmol al Marroc. Estem brindant suport psicosocial a les víctimes, atenent les seves necessitats bàsiques d'alimentació i higiene, ajudant els nens i les nenes separats dels seus pares a reunir-se amb les seves famílies i oferint cura alternativa provisional a aquells que es trobin solos.
"El nostre enfocament continua sent brindar ajuda i suport urgent als afectats per aquest tràgic terratrèmol, al mateix temps que considerem les necessitats a llarg termini dels nens i les famílies vulnerables a les regions afectades", assenyala Samya El Mousti, directora nacional d'Aldees Infantils SOS al Marroc.

Treballem al Marroc des de 1985 i actualment comptem amb diversos programes de protecció infantil i enfortiment familiar, en els quals brindem suport a més de 2.000 nens i nenes. En cap dels nostres programes s'han reportat danys materials ni personals després del terratrèmol i tots els nens, nenes, famílies i personal estan bé.

Després del devastador terratrèmol que va assotar el Marroc, els equips locals d'Aldees Infantils SOS continuen amb el repartiment de roba, mantes, aliments, medicaments i kits d'higiene a les víctimes del desastre.

"L'accés a les comunitats i a les persones afectades continua sent difícil. A vegades es necessiten més de tres hores per a arribar allà. No obstant això, cada dia, els nostres equips van a una comunitat diferent per a distribuir l'ajuda. És una manera d'ajudar a la quantitat més gran de persones possible. A vegades tornem a un mateix poble per a una segona distribució quan veiem que la necessitat és major", ens compta Samya El Mousti, directora nacional d'Aldees Infantils SOS al Marroc. 

A Aldees Infantils SOS preparem els nostres programes d'Aït-Ourir per a acollir a infants i famílies afectats per la catàstrofe després d'haver rebut l'autorització de les autoritats.

Davant aquesta arribada hem preparat i equipat dues cases, cadascuna amb capacitat per a 12 persones, així com tendes de campanya amb capacitat per a 30 persones, habilitades amb llits i kits d'higiene.

Vull ajudar!

Si vols donar a través de transferència, aquest és el nostre compte
IBAN ES05 2100 0765 8402 0020 5988
A nom de: Aldees Infantils SOS de Catalunya
Concepte: Emergència Marroc
També pots fer una donació a través de Bizum
Codi: 04243
Pots fer una donació a través de Paypal