fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
COVID-19
Milers de nens i famílies
necessiten productes de
primera necessitat de manera
URGENT
#JuntsHoPodemAconseguir! 
Cada aportació compta, per petita que sigui.
El teu ajut pot marcar la diferència en la vida d'una família, en la vida d'un infant.
Gràcies a la teva col·laboració podrem ajudar-los a tenir productes de primera necessitat, a procurar-los atenció psicològica i teràpies per a tenir cura de la seva salut mental durant el confinament. 

#JuntsHoPodemAconseguir

La crisi del Coronavirus ha impactat de ple a milers de famílies vulnerables que no poden fer front a moltes de les seves necessitats bàsiques i adquirir productes de primera necessitat, vivint situacions econòmiques extremes en entorns molt poc adequats per als infants. 
Ajuda’ns a seguir atenent-los. Ens necessiten! Dóna ara. Cada aportació compta.
Hem creat un Fons d’Emergència per donar suport a 8.500 nens i famílies perquè puguin sobreviure a aquesta crisi.

En aquests moments hi ha milers de famílies que no poden compartir memes, ni vídeos de gimnàstica amb els seus fills, ni les 110 manualitats per fer a casa que estan arribant a través de les xarxes socials ... No veuen concerts en directe per Instagram ni es connecten a les 9:00 a la classe de llengua. No fan res d'això perquè el seu únic objectiu és sobreviure. De la nit al dia han perdut les seves feines i s'han quedat sense ingressos.

Són famílies a les quals Aldees Infantils ja acompanyava, enfortint les seves capacitats com a pares i ajudant-les a cuidar millor dels seus fills. Però ara, aquests pares i mares ens estan demanant molt més. Ens estan demanant que els ajudem a cobrir les seves necessitats més bàsiques. A més, els seus fills estan perdent classes perquè no tenen connexió a Internet, ni ordinadors, ni tauletes electròniques.

I cada dia ens arriben famílies noves, a les quals abans no recolzàvem, demanant-nos ajuda per fer front a necessitats que sempre havien tingut cobertes. Se senten soles, desorientades. Fins que les ajudes del Govern es materialitzin hem d'actuar. I hem de fer-ho ja. Ara més que mai, no podem deixar-les de costat.


Si vols donar a través de transferència, aquest és el nostre compte:
IBAN ES30 2100 0887 5102 0022 6178
A nom de: Aldees Infantils SOS de Catalunya
Concepte: Emergència Coronavirus

Compte per empreses:
IBAN ES05 2100 0765 8402 0020 5988
A nom de: Aldees Infantils SOS de Catalunya
Concepte: Emergència Coronavirus