fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Emergència Ucraïna

Quina és la situació de la infància en la guerra d’Ucraïna?

7,5 milions d’infants ucraïnesos corren perill. Bombardejos i combats posen en perill la seva salut mental i física.

A causa de la guerra els 98.000 infants que viuen en orfenats estan en una situació extrema. Molts cuidadors han fugit i hi ha escassetat d’aliments, medicaments i productes d’higiene. Hi ha infants amb malalties cròniques o amb discapacitats greus que estan en un situació límit.

Hi ha infants que han quedat sols o s’han separat de la guerra que estan en una situació d’extrema vulnerabilitat.
Fancy Image Box

Massive Dynamic has over 10 years of experience in Design. We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

Què fem per ajudar els infants?

Des d’Aldees Infantils SOS hem posat en marxa un Pla de Resposta a Emergències per atendre a 45.000 famílies i infants que estan patint les conseqüències de la guerra d’Ucraïna.

En primer lloc hem traslladat tots els infants i famílies de les dues Aldees Infantil SOS Ucraïna a les Aldees Infantils de Polònia per protegir el seu benestar físic i mental.

També estem treballant amb organitzacions locals i l’administració ucraïnesa per atendre els infants que viuen sota la tutela de l’administració i que han quedat pràcticament abandonats. 

98.000 infants ucraïnesos que viuen en orfenats estan en aquesta situació. Molts orfenats estan en zones de combat i han de ser evacuats urgentment.

Una altra línia de treball prioritària són els infants no acompanyats. Vetllem per proporcionar-los un entorn segur i protector mentre els ajudem a retrobar-se amb la seva família.


Què necessiten els infants?

Aliments
Articles d'higiene
Medicaments
Detecció i situació al mapa dels refugis antiaeris
Suport psicològic
Preparació de motxilles d'emergència
Organització de refugis i rutes d'escapament
Com els pots ajudar?

Si fas una donació econòmica a Aldees Infantils SOS, els diners aniran directament als companys d’Aldees Infantils SOS Ucraïna que estan treballant directament amb els infants i les seves famílies i saben de primera mà quins productes són els més adequats per resoldre les seves necessitats.

A més, compraran els productes a Ucraïna i així ajudaran a enfortir l’economia local ucraïnesa, molt afectada per la destrucció de la guerra.
Fancy Image Box

Massive Dynamic has over 10 years of experience in Design. We take pride in delivering Intelligent Designs and Engaging Experiences for clients all over the World.

Vull ajudar-los

Si vols donar a través de transferència, aquest és el nostre compte
IBAN ES05 2100 0765 8402 0020 5988
A nom de: Aldees Infantils SOS de Catalunya
Concepte: Emergència Ucraïna

També pots fer una donació a través de Bizum
Codi: 04243

Pots fer una donació a través de Paypal