fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Anem de la mà
La teva empresa pot ajudar els infants que més ho necessiten

Recorrem junts el camí de la solidaritat

  • Text Hover
Aldees Infantils SOS és l'organització privada més gran d'ajuda directa a la infància, sense ànim de lucre, interconfessional i independent de tota orientació política. Estem en 138 països i, a Catalunya, des de 1967. 
Treballem pel benestar dels infants més vulnerables, per ajudar-los a créixer fins ser persones autosuficients i integrades en la societat. 

Tot això ho podem fer gràcies al suport de la col·laboració d'institucions, persones i empreses com la vostra, que creuen que és possible un món millor constuït amb la contribució dels diferents actors socials. 
Què vol dir socialment responsable?
Vol dir fer una passa endavant amb la nostra ONG per protegir la infància més vulnerable. 

L'empresa solidària és aquella que comparteix valors amb els seus diferents públics objectius: client, treballadors, inversors, accionistes, fins i tot administracions públiques. És aquella que li concedeix a la responsabilitat social el pes que es mereix i la fa part de la seva cultura
A què es destinaran les vostres aportacions?
Donareu suport al nostre objectiu principal

Perquè estem totalment centrats a atendre els nens i els joves que es troben en situació de vulnerabilitat.

Finançarem el manteniment del nostres programes

Des d'ajuts a l'Aldea de Sant Feliu de Codines fins als Centres Oberts, pisos de joves, suport a l'acolliment en família extensa o teràpies i acompanyament pel benestar emocional dels infants que més pateixen.

Impulsarem nous programes

Per prevenir l'abandonament infantil i l'enfortiment de les famílies vulnerables per tal que puguin atendre adequadament els seus fills.

Figures de col·laboració empresarial
La teva empresa vol ajudar d'una forma continuada en el temps a la infància més vulnerable?
Tria la figura que millor s'adapti a la teva estratègia, i fem grans coses junts

Empresa Compromesa


Si vols fer costat a molts nens que estan passant per moments molt delicats suma't al projecte d'Aldees i converteix-te en Empresa Compromesa per molt poc al mes. Ser Empresa Compromesa t'ajudarà a enfortir la imatge del teu negoci respecte als teus clients, a més de proporcionar-te una imatge positiva respecte el teu entorn. T'enviarem un edhesiu perquè puguis col·locar en el teu local.

Constructor de Present


Suma't al projecte d'Aldees Infantils SOS donant-nos suport com a Constructor de Present per canviar la vida i el futur de milers d'infants que et necessiten i enforteix els vincles de l'empresa amb la societat. Podràs fer visible la teva col·laboració i incloure en el teu web i en la teva momòria anual un Segell creat ad hoc per als nostres Contructors de Present. El teu suport ens ajudarà a atendre infants i joves en situació de vulnerabilitat, perquè puguin créixer i desenvolupar-se sota el caliu i el suport d'una família.

Constructor de Futur


Si la teva empresa té un compromís ferm per garantir els drets dels infants i joves amb els quals treballem diàriament, aquest és el teu espai. Perquè cada empresa és única, les aliances que establim amb cada constructor de futur, també ho són. Dissenyem propostes de col·laboració ad hoc per a cadascuna, en funció de la seva estratègia i interessos. Si vols multiplicar el teu impacte social, transformar la vida de milers de nens, joves i les seves famílies i vols implicar els teus grups d'interès podràs tenir moltes opcions pel fet de ser un Constructor de Futur en Aldees Infantils SOS.

Padrins Corporatius

El Padrí Corporatiu és una figura que va dirigida a aquelles empreses Constructores de Futur que tenen un ferm compromís amb els ODS i que volen contribuir a tenir un gran impacte al nostre país tot contribuint a transformar la vida dels infants, els joves i les famílies que més el necessiten. 

Aquestes empreses formaran part d'un projecte que portarà el nom de la seva empresa, i els permetrà implicar totes les àrees i stakeholders de l'organització. 

Si ets Constructor de Futur i Padrí corporatiu serem companys i aliats, i buscarem junts solucions als desafiaments que es plantegen en la societat i poder treballar per contruir un món més igualitari. 

Si la teva empresa vol canviar el món i transformar la realitat social actual, aquest és el teu projecte. 
Més formes de col·laborar: des de prestar els vostres espais fins a fer una donació puntual.
Voluntariat Corporatiu

Els treballadors de la vostra empresa podran realitzar accions de voluntariat corporatiu en el nostre programa, sigui a títol individual o prestant els coneixements d'empresa.

Empreses Donants

Podeu fer una donació puntual per col·laborar amb qualsevol Aldea o programa social o per satisfer una necessitat urgent d'algun dels equips. Això no us compromet amb la continuïtat, però us vincula en aquell moment amb la nostra organització, que farà esment en les notres xarxes de la vostra aportació, en reconeixement del vostre gest.

Institucions Col·laboradores

Moltes institucions ens ofereixen els seus espais per poder situar taules informatives per explicar als clients o vianants què és i què fa Aldees Infantils SOS: des de centres comercials a botigues, espais de pas a estacions o aeroports fins als llocs més cèntrics de les ciutats. Ens permet fer difusió de la nostra tasca i poder ampliar el nostre nombre d'amics, socis i padrins. Tot allò que ens permeti donar a conèixer la nostra tasca suposa també un gran suport.

Què guanya la teva empresa?
Augment de la credibilitat i el coneixement
Revaloració de la imatge de l'empresa
Major cohesió interna
Avantatges fiscals
Empreses que somien i col·laboren amb nosaltres per construir un món més igualitari i més just
Anna Gil
Directora Àrea Fundraising
Aliances Estratègiques-Relacions amb Empreses i RSC
agil@aldeesinfantils.org
93.302.25.72
Ronda de Sant Pere, 19 - 21, àtic 2a
08010 Barcelona