fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
 • Text Hover

L'opinió de Francesc Torralba

Francesc Torralba, vicepresident d'Aldees Infantils SOS Catalunya, ens oferirà periòdicament un article d'opinió sobre un tema de candent actualitat. El vicepresident, donarà el seu punt de vista sobre els diferents temes o problemàtiques i reflexionarà del paper que l'organització ha de tenir.
 • Text Hover
El Dia de l'educació
El Dia Internacional de l'Educació és una bona ocasió per reflexionar sobre la situació i els reptes del sector educatiu a Catalunya i com plantejar les bases d’una educació preparada per encarar el futur.   
 • Text Hover
La solidaritat, un sentiment d'unitat
Avui celebrem el dia internacional de la solidaritat humana. Aprofitem l’ocasió per reflexionar sobre aquest concepte que ens porta a comprometre’ns amb projectes amb una clara vocació social que milloren la vida de tantes persones.  
 • Text Hover
Les narratives dels emigrants
Avui celebrem el dia internacional de les persones migrants. Cal allunyar-nos de les imatges estereotipades que els mitjans de comunicació generen dels migrants i fer-los protagonistes de la seva pròpia història.
 • Text Hover
Infants del present i del futur
El dia 20 de novembre es commemora el dia internacional de la infància. És un dia cabdal per a Aldees Infantils ja que el nostre objectiu principal és vetllar pels benestar dels infants sense cura parental.
 • Text Hover
Contra l’estigma
El dia 10 d’octubre celebrem el dia de la salut mental. Malauradament encara hem de lluitar molt per vèncer l’estigma que pesa sobre les persones que pateixen alguna malaltia mental.
 • Text Hover
Tornar a somriure
Francesc Torralba ha preparat un article en commemoració del Dia Mundial del Somriure i de com hem de treballar per recuperar-lo després dels mesos de pandèmia.
 • Text Hover
Ciutadans de primera i de segona
Francesc Torralba escriu, en el Dia Mundial de l'Assistència Humanitària, un article d'opinió on es reflexiona sobre com la pandèmia ha augmentat l'escletxa social entre ciutadans  del primer i del tercer món. 
 • Text Hover
Les habilitats dels joves
El 15 de juliol és el Dia Mundial de les habilitats de la joventut i Francesc Torralba ens presenta un cop més un article per aprendre a detectar i potenciar les habilitats dels i les joves del nostre entorn. 
 • Text Hover
El deure d'hospitalitat
En el Dia Mundial del Refugiat, des d'Aldees Infantils volem posar en valor la tasca que fa l'ONG a través dels seus programes per assegurar que tots i totes els que es troben en aquesta situació puguin veure millorar la seva vida.
 • Text Hover
Contra el treball infantil
Com ens afecta l'explotació laboral infantil? Francesc Torralba aprofita el Dia Mundial contra el treball infantil per explicar-nos una problemàtica molt més estesa del que malauradament ens imaginem.
 • Text Hover
Confiança en les famílies
Aprofitant el Dia Internacional de les Famílies, Francesc Torralba publica aquest article sobre la tasca d'Aldees Infantils a l'hora de recuperar la confiança dels nens i nenes en els adults després de perdre-la al sentir-se maltractats o atacats.
 • Text Hover
Contra l'assetjament escolar
El 2 de maig celebrem el Dia Internacional contra l'assetjament escolar i el Francesc Torralba, vicepresident de l'organització, ha escrit un article on assenyala els principals problemes del bullying i com treballem des d'Aldees Infantils per erradicar-lo. 
 • Text Hover
Un infant necessita una llar
A Aldees Infantils SOS creiem que els infants d'arreu del món tenen dret a viure sota el caliu d'una llar. Malauradament, molts nens i nenes no en poden gaudir, i aquesta és la tasca principal i fonamental de la nostra organització. 
 • Text Hover
L'esport i la pacificació del món
Com afecta l'esport a l'hora de criar i ajudar a desenvolupar-se física i mentalment a un infant? Francesc Torralba ens explica la necessitat de la pràctica esportiva aprofitant la celebració del Dia Internacional de l'esport pel desenvolupament i la pau.
 • Text Hover
Idèntica dignitat
Francesc Torralba aprofita el 8 de març, Dia de la Dona per reclamar una educació al infants centrada en la igualitat i la no-discriminació de gènere. Torralba explica com es treballa a través dels programes d'Aldees Infantils SOS.
 • Text Hover
Què vol dir cuidar un infant
Francesc Torralba, vicepresident d'Aldees Infantils SOS Catalunya, aprofita el Dia Mundial de la cura per escriure un article on explica quin és el model d'Aldees Infantils SOS i que s'ofereix als nens i nenes d'arreu del món.
 • Text Hover
L'autèntica solidaritat
Per celebrar el Dia Internacional de la solidaritat humana, Francesc Torralba, vicepresident de l'organització ha preparat un article on reflexiona sobre la paraula solidaritat i el seu verdader significat. 
 • Text Hover
Deure de fraternitat
Francesc Torralba aprofita el Dia Internacional dels Drets Humans per remarcar la necessitat que els infants, joves i adolescents coneguin els Drets Humans inclosos a la declaració i així aprenguin també a respectar-los i reivindicar-los.
 • Text Hover
Curar les ferides de l'ànima
El vicepresident d'Aldees Infantils SOS Catalunya pública un article d'opinió aprofitant el Dia Universal dels Drets dels Infants. Francesc Torralba explica la feina que fa l'ONG a tot el món i com s'intenten mantenir i protegir els drets dels infants.
 • Text Hover
La crisi pandèmica i el desenvolupament sostenible
Aquest nou article de Francesc Torralba analitza la situació que han d'enfrontar les ONG com Aldees Infantils SOS davant una crisi tan inesperada com la que estem vivint arreu del món.
 • Text Hover
Crear futurs
Francesc Torralba explica la figura del llegat solidari i reflexiona com pot beneficiar aquesta figura a les diferents organitzacions i en particular a Aldees Infantils SOS
 • Text Hover
La Declaració, el nostre fonament
El 10 de desembre commemorem la proclamació oficial de la Declaració Universal dels Drets Humans. És el text que inspira les constitucions parlamentàries i que identifica aquells drets bàsics que, en cap circumstància, haurien de ser vulnerats.
 • Text Hover
La discapacitat al descobert
Aprofitem el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat per reflexionar sobre les dificultats dels infants i joves amb algun tipus de discapacitat per sentir-se integrats en la societat i gaudir d’igualtat de drets.
 • Text Hover
Parlem de la violència 
El 25 de desembre és el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Ens cal reflexionar sobre aquesta violència que passa de portes endins i que marca les vides de tantes i tantes dones.
 • Text Hover
Contra l’estigma
El dia 17 d’octubre es commemora el dia Internacional per a l’erradicació de la pobresa. Molts infants que atenem pertanyen a famílies pobres o empobrides per causa de la crisi sanitària i això els afecta tant socialment com emocionalment.
 • Text Hover
Gratitud als mestres
La del mestre és una tasca essencial per construir ciutadans lliures i responsables, pacífics i solidaris. Avui, dia del Mestre, volem retre’ls aquest homenatge.
 • Text Hover
L'alfabetització ens allibera
Aprofitant el Dia Internacional de l'Alfabetització que se celebra el 8 de setembre, Francesc Torralba, vicepresident d'Aldees Infantils SOS Catalunya reflexions sobre la importància d'aquesta pel nens, nenes, joves i adults d'arreu del món.
 • Text Hover
Joventut, desfent tòpics
El vicepresident de l'organització aprofita el Dia Internacional de la joventut per trencar diferents òpics de la societat contra la gent jove.
 • Text Hover
L'espiritualitat de Hermann Gmeiner
Francesc Torralba aprofita el 102è aniversari del naixement de Hermann Gmeiner per presentar-nos, en un article, com era el fundador d'Aldees Infantils SOS i com pensava l'ideòleg de la nostra organització.
 • Text Hover
Els infants africans
Francesc Torralba ens explica, aprofitant el Dia Internacional dels nens africans, com tenim una mala imatge d'aquests a causa dels mitjans de comunicació que només ens parlen d'ells quan es tracta de males notícies.
 • Text Hover
Responsabilitat ecològica
En el Dia Mundial del medi ambient, Francesc Torralba ens explica la necessitat de cuidar la natura i aprendre a viure d'una manera més sostenible per poder gaudir d'una vida en harmonia amb la naturalesa.
 • Text Hover
La família SOS
Francesc Torralba reflexiona sobre la necessitat de la tasca de les famílies, siguin biològiques o adoptives, per aportar benestar i tranquil·litat als infants i també per poder ajudar al fet que es desenvolupin harmònicament.
 • Text Hover
La lluita per l'equitat
Per commemorar el Dia Internacional de les Nenes a les TIC, des d'Aldees Infantils SOS reflexionem sobre la discriminació a les nenes a les tecnologies i com és d'important aconseguir tancar la bretxa digital de gènere.
 • Text Hover
El vincle de la fraternitat
Aprofitant el Dia Internacional dels Germans, publiquem un article de Francesc Torralba on parla d'un dels pilars fonamentals de la nostra ONG, no separar mai els germans biològics que es troben en acolliment als nostres programes. 
 • Text Hover
Ser pare
El 19 de març se celebra el Dia del Pare, i Francesc Torralba, vicepresident d’Aldees Infantils SOS Catalunya aprofita per posar en valor la tasca que fan els pares per fer-nos sentir cuidats i protegits. 
 • Text Hover
COVID19 i les desigualtats socials
Per què han augmentat les desigualtats socials en l'últim any de pandèmia? Francesc Torralba aprofita el Dia Internacional per la Justícia Social per fer un retrat de com ha quedat la societat  després de l'arribada a les nostres vides de la COVID19.
 • Text Hover
Educar: Acollir i potenciar
En aquest nou article, aprofitant el Dia Mundial de l'Educació, Francesc Torralba ens parla sobre quin paper té Aldees Infantils SOS en l'educació dels nens, nenes i joves que formen part de l'organització i quins aspectes s'haurien de potenciar. 
 • Text Hover
Aprendre de les persones que migren
Commemorem el Dia Internacional de les persones que migren amb un article de Francesc Torralba parlant sobre quin paper hem de tenir com a societat acollidora i dels drets i necessitats de les persones que han hagut de migrar.
 • Text Hover
Donar veu a les víctimes
Aprofitant el Dia Internacional per l'Erradicació de la violència envers les dones, Francesc Torralba ha escrit un article sobre la necessitat de l'educació per frenar totes les violències que pateixen les dones.
 • Text Hover
El futur és vostre
Quan falten pocs dies per celebrar el Dia Internacional de les nenes, Francesc Torralba reflexiona sobre el paper i la situació d'aquest col·lectiu a tot el planeta. 
 • Text Hover
Alfabetitzar és alliberar
El vicepresident de l'ONG reflexiona, aprofitant el Dia Internacional de l'Alfabetització del passat 8 de setembre, sobre la importància d'aquesta pel nens, nenes, joves i adults d'arreu del món.