fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
Professionals incondicionals amb els nens i les nenes que més ho necessiten
Aldees Infantils SOS vol reconèixer públicament la tasca de tots els professionals que en aquests moments d'incertesa i dificultat estan donant el millor de si mateixos per solucionar la crisi sanitària. Molt especialment, l'organització vol posar en valor l'inestimable treball d'aquells professionals que estan dedicant el seu temps, el seu esforç i el seu afecte a tots els nens i les nenes que més ho necessiten: aquells que creixen privats de la cura i atenció dels seus pares a casa nostra i que ara, més que mai, necessiten de figures de referència estables que els aportin protecció, afecte, confiança i tranquil·litat.
  • Text Hover
A Espanya hi ha gairebé 50.000 nens i nenes que no poden créixer amb els seus pares i que viuen sota una mesura de protecció. Nens i nenes dels quals el benestar depèn de professionals i educadors que els dediquen el seu afecte i el seu temps, sense condicions. Entre ells es troben els professionals d’Aldees Infantils SOS, que ara mateix estan reforçant la seva tasca perquè els 452 nens i nenes als quals acompanyem cada dia visquin aquesta crisi amb la mateixa seguretat i amb la mateixa calma amb què ho faran qualsevol dels nostres fills.

Són professionals que moltes vegades passen desapercebuts, la seva tasca es desconeix i els mitjans amb prou feines en parlen, però que aporten un gran valor social i que contribueixen a el benestar col·lectiu. El seu compromís, la seva responsabilitat, la seva audàcia en temps difícils, la seva disponibilitat plena i el seu afecte són alguns dels valors que els defineixen. I gràcies a la seva tasca incondicional aconsegueixen que aquells nens que han passat per situacions difícils i traumàtiques, com és la separació de les seves famílies, aconsegueixin tirar endavant i tenir una vida plena i feliç.

Aldees Infantils SOS vol mostrar el seu més sincer agraïment en aquests moments difícils. Gràcies a la tasca d'aquests educadors, d'aquests professionals incondicionals, així com de tot el personal de manteniment i de suport, l'organització seguirà oferint durant aquesta crisi el millor de si mateixa als nens i  nenes que més ho necessiten.