fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78
La nostra resposta d'emergència
Davant d'una emergència, els infants són la nostra prioritat
Estar presents en 138 països ens permet actuar amb rapidesa i autonomia per a protegir la infància i vetllar per la unió de les famílies.
Arribem abans perquè ja estem allà

Davant d'una emergència no hi ha temps a perdre. Estar presents en 138 països ens permet actuar amb rapidesa i autonomia davant qualsevol catàstrofe, desastre natural o conflicte armat per a protegir la infància i vetllar per la unió de les famílies. Els nostres equips han atès, en l'últim any, a 209.800 persones en 20 països gràcies als 31 Programes d'Emergències que hem posat en marxa.
  • Text Hover
  • Text Hover
Els infants, lo primer

El nostre treball se centra en la protecció i la cura dels nens, especialment aquells que estan sols, sense les seves famílies. Posem en marxa centres d'atenció provisional i espais, amics pels nens, treballem en la reunificació familiar, i donem suport psicològic i social. Per a evitar la separació familiar, fem costat a les famílies amb serveis de salut, alimentació, nutrició, refugi, educació o aigua i higiene segons les necessitats.
Els nostres principis

Actuem en situacions d'emergència segons el dret internacional humanitari i l'Imperatiu Humanitari. El nostre treball es regeix pels principis d'humanitat, neutralitat, imparcialitat i independència.
  • Text Hover

Hem d'estar preparats per protegir la infància i les famílies més vulnerables