fbpx

POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Your address will show here +12 34 56 78

Som transparents

Actuem amb transparència i apostem per la qualitat i el bon govern, tant en la gestió com en els serveis que oferim.

Ens comprometem amb la societat

La confiança és la base de tota bona relació. Per això publiquem tots els anys la memòria anual perquè sàpigues com gestionem els recursos que rebem. Auditem anualment els nostres comptes, comptem amb els certificats de qualitat més exigents i disposem de codis de conducta i de polítiques de protecció que asseguren el bon funcionament de la nostra organització i el benestar dels infants i els joves amb els quals treballem. 

On van a parar els diners?

84%
Aldees i projectes SOS
11%
Captació de recursos
5%
Despeses administratives

Distribució per 
programes

60%
Programes de protecció
25%
Programes de prevenció
15%
Resta de programes
Transparència
La transparència davant dels nostres socis i padrins és vital, perquè la seva confiança és el que ens permet continuar treballant. Per això, Aldees Infantils SOS de Catalunya (Fundació constituïda el 14 d’abril de 1967) presenta els seus comptes anualment a la Generalitat de Catalunya. Aldees Infantils SOS Internacional també fa una auditoria interna i una Auditoria externa, independent i privada. Rendim comptes anuals als nostres socis i padrins amb la publicació d’una memòria econòmica i d’activitats que se’ls envia al seu domicili. La podeu descarregar també aquí.
Memòria Territorial Catalunya 2022

Memòria Aldea Sant Feliu de Codines 2022

La qualitat, el nostre compromís
 Cada dia ens esforcem per a donar el millor de nosaltres mateixos, aprenent, innovant i treballant amb rigor, professionalitat i qualitat.

Keeping Children Safe


Aldees Infantils SOS Catalunya compta amb la Certificació de nivell 1 de Keeping Children Safe, una organització independent que estableix uns estàndards de protecció infantil reconeguts internacionalment i que garanteixen que les organitzacions d'atenció directa a la infància comptem amb unes mesures de protecció exhaustives.

  • Text Hover

EFQM


En l'actualitat, amb abast per a tota l'organització, estem certificats en el Model EFQM. El Model EFQM és un marc reconegut mundialment que ajuda les organitzacions a gestionar el canvi i millorar el seu rendiment. És vital per gestionar una organització que desitgi un futur sostenible a llarg termini.

  • Text Hover

Quality4children


Quality4children és un estàndard privat per a assegurar un servei de qualitat en la cura de nens que no poden viure amb la seva família biològica. S'aplica només als programes de protecció, acolliment residencial i familiar en tots els àmbits (també fora de SOS).

Altres publicacions